PrismPortraits

Over mij

Over mij

Hoi!

Mijn naam is Nathalie, 24 jaar en woonachtig in Overijssel. Als kind ben ik al jong begonnen met tekenen. Beginnend met het werken in grafiet, maar de laatste jaren ben ik overgegaan naar een combinatie van Pastel en Kleurpotloden.

Voor lange tijd heb ik alles getekend, maar mijn voorkeur ging toch altijd uit naar het tekenen van portretten. Beginnend bij dieren (Honden, katten) maar langzaamaan uitbreidend naar alle soorten en maten. Het laatste jaar heb ik ook mensen aan de lijst toegevoegd.

Na lange tijd heb ik besloten om langzaam van mijn hobby mijn beroep te maken en opdrachten aan te nemen van mensen die graag een (of meerdere) dier(en) of mens(en) vereeuwigd willen hebben op papier. Ook ben ik tegenwoordig actief op Youtube, Instagram en is er inmiddels een Patreon opgericht.

Ik werk met materiaal van hoge kwaliteit om mijn werk zo lang mogelijk mooi te houden, zodat de klant hier ook zo lang mogelijk van kan blijven genieten zonder dat de kleuren veranderen of de tekening begint te vervagen.

 

Website gemaakt door Dioxy.nl - Copyright © Prismportraits