PrismPortraits

Prijzen

Prijzen

Een portret van hoge kwaliteit

Ik werk met materiaal van de beste kwaliteit om mijn werk zo lang mogelijk mooi te houden, zodat de klant hier ook zo lang mogelijk van kan blijven genieten zonder dat de kleuren veranderen of de tekening begint te vervagen.

Pastel en kleur

Om het mooiste resultaat te behalen werk ik met een combinatie van pastel en kleurpotloden. De pastel werkt heel mooi om de egale basis te kunnen behalen, terwijl met kleurpotloden vervolgens alle fijne details kunnen worden ingezet.

Eigen achtergrond

U kunt zelf een achtergrond kleur kiezen, deze zijn in diverse kleuren beschikbaar. Uiteraard is het ook mogelijk om mij te laten kijken bij welke achtergrond het portret het mooiste uitkomt.

Portret zonder frame

Omdat ik van mening ben, en eveneens merk, dat een lijst volledig naar smaak van de eigenaar is, worden mijn tekeningen zonder lijst verzonden. Dit om te voorkomen dat u betaald voor een lijst die uiteindelijk niet gebruikt gaat worden. Uiteraard worden de portretten wel goed verpakt verstuurd en lever ik een handleiding hoe je de tekening het beste kunt inlijsten.

Goed verpakt Icoon

Veilig verzonden

Mijn portretten worden goed verpakt om te voorkomen dat er beschadigingen plaatsvinden tijdens verzending.

Prijzenlijst

12×15 (A5) 75,- max 1 onderwerp

24×30 (A4) 120,- max 2 onderwerpen

30×40 (A3) 175,- max 3 onderwerpen

50×70 (A2) 270,- max 4 onderwerpen


Bovenstaande prijzen zijn op basis van 1 onderwerp (Dier of mens). Voor ieder extra onderwerp word een toeslag gevraagd van 30%.

Voor ik begin met het werken aan een portret word een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag gevraagd. Dit is om de kosten van het materiaal te dekken, helaas komt het nog steeds voor dat mensen voor de ‘grap’ een opdracht laten maken en daarna niks meer van zich laten horen. Om dit te voorkomen wordt er niet meer begonnen aan een opdracht zonder aanbetaling.

Eens het werk compleet is kan het resterende bedrag worden overgemaakt en word het portret op de post gedaan, uiteraard met track en trace.

Website gemaakt door Dioxy.nl - Copyright © Prismportraits